life is beautiful

life is beautiful

Saturday, January 02, 2016

tiga-puluh-tahun

Wowww. Tepuk tangannnnn. 
Alhamdulillah sudah berusia 30 tahun aku tahun ini. Apa perasaan? Tak tahu nak describe macam mana. Tapi aku rasa bersemangat. Ecehh. Hahaha support pelis. Tak tahu tak cakap wehh... masih lagi belum percaya. Kahkahkah.

Syukur.

Masih lagi diberi peluang untuk bernafas di muka bumi ini. Aduh ayat poyo nak mamp. Geli pulak aku nak menaipnya. Kahkahkah. Okok kita serius. Aku tak mengharapkan keajaiban yang pom pom meletop... aku cuba berharap agar tahun ni aku dapat pindah ke Kajang/Seremban. Tu yang paling utama sekali. Yang lain2 macam biasa la... harap gaji naik melantun lantun dan paling berharap agar harga barang kat Malaysia ni turun mendadak ( errr maybe tidak -_____- )

Tiga-puluh-tahun dah engkooo. Muka langsung takda. Itulah, sapa suruh susuk badan mengecil. Dah macam budak sekolah darjah 6 pon ada. Haa jeles? jeles?






Terima kasih kepada semua yang wish thru semualah... whatsapp, fb, ig dan lain2. Ai terharu like that. Family in laws... family sendiri dan jugak anak anak serta suami. Tahun ni ai mintak hadiah mahal kat suami jangan jeles. Muahahaha. Tu kiranya hadiah termasuk wedding anniversary, dan relationship anniversary. Pakej 3 in 1. Hahahaha.

Oh ya itu bukan kek. Itu nutella chese tart. Order dengan classmate daddy masa sekolah rendah dulu. Pastu tiba2 dah jadi kawan aku lak. Yang daddy tiba2 jadi pemalu... yang aku pulak beriya iya. Hahaha. Lantok. Nak order? Boleh visit her ig: vd_licious. Kauorang taip je kat fb search vdlicious ada lah nama dia tu. Makin maju bisness dia. Alhamdulillah. Aku suka nengok kawan2 berjaya. 







2 comments:

shar said...

bydeway heppi hari tue kecik..sowie lambat wish bukan lupe tapi kesebukan dengan abah kaloi baru meninggal...n semoga ko dilimpahkan dengan kesihatan yang baik,rezeki yang mencurah2..walaupon kite jauh jarang jumpe aku syang ko

maryjane lisa said...

Ameen shaaaaa. Hey what happen nape ni? salam takziah sha n kaloi sefamily. Nnt kita cerita kat messengger ye. Aku pon sayang angat sama ko.