life is beautiful

life is beautiful

Saturday, April 02, 2016

Dareez amazing 2

02.04.2016

Happy 2nd birthday Dareez sayang. Semoga sentiasa berada dibawah lindungan-Nya. Cukuplah doa yang ummi daddy pohon pada yang maha esa sebagai pengganti ucapan di hari lahirmu. Cewah. Dua kali celebrate ni ok.... tapi takde tiup2 lilin. Hehehe. Yang excited adalah Aqif. Pon boleh la nyanyi lagu happy birthday dia suruh sebut nama dia. Layan. Adik tak berapa nak faham hanya mampu tercengang. Kau tenapa banggg, birthday aku kot. Thehehehe.

Dik, dah dua tahun ni toksah manja terlebih lebih tau. Nanti semua tak suka dengan adik. Ummi, daddy, abg Aqif takpa lagi. Buatnya orang lain... parah. Sikit2 je ok kot ye dik. Always comel macam baby2 tau. Ummi, daddy, abg Aqif, semuaaaa sayanga awak. 


Awak ni penyeri hidup kami tau. :)



Tunjuk kasih sayang memang macam ni. Heeeee.





No comments: