life is beautiful

life is beautiful

Tuesday, May 17, 2016

Penangan Dia Semanis Honey

Sejak dah beranak ranak ni jarang sangat lah aku nak layan drama melayu kat tv. In case kalau ada budak ofis yang layan kat ofis, baru aku tengok. Itu pon melangkau langkau episodnya. Hahaha. Sedih hidup ai tau. Drama moden poyo nak mamps pukul 7 kat tv3 lagi la ampunnnn tak pernah terbukak kat rumah. 

Ceritanya last weekend lepak rumah since takde kemana... tiba2 aku terlayan drama Siti Nordiana dengan Aliff Satar berlakon ittew. Adoiii teringat ingat sampai sekarang. Kesudahnya malam tadi terpaksa bersengkang mata tunggu pukul 10. Sebab Aliff Sataf tu ganteng ok. Hahahaha. Baru perasan kenapa ko boleh ensem lak ni. Dulu macam budak tak matang lagi. Ermmm. Start episod 5 aku layan dah boleh agak jalan cerita dia cemana. Kesian gak kat abam sado Hairul Azreen. Kena rejek tokleh belah. Tapi ai lagi suka pairing antara Ahnaf dengan Hani. Comel jer... tak sangka Nana pandai gak berlakon. Kalau lah kau si Uqasha hahahaha.

Takzabar nak tunggu ending. Ecehh. Nak tahu gak Hani tu stay gak ke dengan Ahnaf. Si Bella meroyan tu rasa nak cekik2 je. Makeup putih melepak... liptik merah menyala bak hang. Lempang kanggg.





No comments: