life is beautiful

life is beautiful

Tuesday, July 12, 2016

Hai.

Lamanya tak menjengah kat belog sendu ini. Ahkak tak busy uolls tapi nak menglogin tu amatlah berat. Hahahahaha. Bulan puasa memang takda mood nak ngadap pc. Baik aku tadarus. Hehehehehe. Apa cerita ni.... banyak nak cerita. Tapi kau tahulah, nak transfer gambar dari hp ke pc amatlah melecehkan. Yaa, sebab tu aku malaz nak update belog. Entry baru tanpa gambar tak ke bosan. Kan? Kan? Kan?

Dah habis pon puasa, dah raya gak kan. Syawal ke-7 pulak tu. Baru hegeh2 bukan blog. Lantak. Nasib naik kerja selepas cuti raya hari tu aku kena syift petang. So banyaklah masa nak mengemas rumah, dobi baju dan lain2. Itupon ikutkan semua kerja dah bersusun ikut jadual. Kalu semua nak buat serentak, kena extend cuti lagi ke cemana. Hahahaha. Tak puas cuti raya woihhh. Kesana kesini, stay pon kejap2 je satu tempat. 

Nantilah aku update pasal raya. Eh pasal bulan puasa pon nak kena update gak. Kahkahkah. 









No comments: