life is beautiful

life is beautiful

Wednesday, August 24, 2016

Sometime by Asian Designer

Because quack quack is not my favourite shawls, so why not kannn :DDDD

FV ni memang tauuu. Dia punya launch, tak tunggu hari gaji, sukati dia jerr. Maka thorpaksa lah aku pecah tabung ayam.  -___- pastu janji dlm diri nanti dapat backdated bayar balik. Hohoho. Bukan FV je, Bokitta pon perangai sama. Dah berapa batch aku ketinggalan. Mampu scroll timeline dan cuci mata jorr. Pastu malam termimpi2 pastu nanti tiba2 je kau boleh terbook. Kahkahkah. Kemain kan taste nak designer bagai. Alaaa weyyy sofina clutch ni final restock so nak tak nak, nak kan jugak ah. Hehehe. Broke aku bulan ni. Ermm.

Not bad sofina clutch ni, just nice untuk aku. Takde la berat sangat nak pikul. Hari tu sofina3 signature kan aku beli jugak tapi kaler kuning kooo. Malu gak nak pakai kaler terang2 ni. Dah itu je yg ada, dari takda. 

Tiba2 tadi daddy tegur masa aku hulur sofina clutch ni suruh dia pegang. Normally pi keje naik motor handbag memang serah kat dia. "Eh ni beg yang B belikan haritu yeah?... Lawa pulak tengok." 

Aku krik krik krik jelah. Mampu mengangguk dan iye kan ajer. Hihihi. Tah bila dia beli aku pon tak tahu. Last beli fossil tu jelah. Agaknye dia ingat yang fossil tu kot. Siap dibelek2 pastu tanya jenama apa. Hahahahahahah. Tak kelakar b, tak kelakar. -______________-







No comments: